Kunststofvloeren

Coating/Gietvloeren

Een kunststof vloer  is te verkrijgen in verschillende systemen,  laagdiktes en prijsklassen. De mogelijkheden zijn legio en voor vrijwel iedere doelgroep is er een oplossing.
Dit zijn vloeren op basis van epoxy of polyurethaan welke zowel een functionele als esthetische functie hebben. Indien gewenst kunnen deze vloeren decoratief worden ingestrooid en/of voorzien van een antislip coating.  Deze vloeistofdichte vloeren zijn eenvoudig te onderhouden.
Kunststofvloeren kunnen zowel in nieuwbouw als in renovatie toegepast worden.
 

Siergrindvloer

Een siergrindvloer, ook wel grindtapijt genoemd, is een vloerafwerking, opgebouwd uit ontelbare gekleurde kwartsstenen die worden samengebonden in een epoxyhars. Kleur, korrelsamenstelling en afwerking kunnen optimaal worden afgestemd op uw smaak en gebruikseisen. Een siergrindvloer past in elk interieur, zowel particulier als zakelijk, modern of klassiek. Het grote succes van dit systeem is met name te danken aan de warme uitstraling van tapijt in combinatie met de slijtvastheid van een harde vloerafwerking. De structuur kan desgewenst worden dichtgezet met een volledig transparante dichtzetmassa. Het systeem kan dus ook worden toegepast in situaties waar een gesloten vloerafwerking gewenst is. Allerlei decoratieve toepassingen zijn mogelijk zoals logo´s en sierranden.